Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Despre Crest 3D White

Ce sunt benzile Crest 3D White?

Crest 3D Whitestrips sunt de fapt benzi subtiri flexibile, acoperite cu un gel care contine peroxid de hidrogen. Concepute a se conforma formei dintilor dvs., ele functioneaza prin pastrarea gelului de albire pe dinti, fara alunecari sau pierderi de gel, pentru a asigura o albire puternica a dintilor.  
Desigilati Deschideti plicul Indepartati benzile de pe suportul de plastic. Pentru cele mai bune rezultate, nu va spalati pe dinti imediat inainte de a aplica benzile
Lipiti pe dinti Puneti partea cu gel a benzilor pe dintii de sus si de jos. Aliniati cu linia gingiei, apasand usor pentru un contact bun. Indoiti restul benzilor in spatele dintilor pentru a fixa pozitia
Zambiti Purtati benzile pentru timpul recomandat. Apoi indepartati-le cu atentie si aruncati-le. Clatiti gura in cazul in care ramane gel pe dinti. Felicitari! Bucurati-va de zambet de un alb imaculat!

Dinti Sensibili

Unele persoane pot simti disconfort gingival sau sensibilitate dentara. Acest lucru este normal si temporar. Inseamna ca benzile functioneaza. Pentru a evita sensibilitatea folositi o pasta de dinti sensibili si aplicati plasturii la 2-3 zile pauza. Benzile au deja adaugat gelul de albire, astfel incat sa poata furniza o doza consistenta si controlata de fiecare data. Benzile nu trebuie sa fie incarcate inainte de utilizare, spre deosebire de mulaje, care pot cauza iritarea orala daca se adauga prea mult gel.

Atentie

  • Nu este indicat folositi daca aveti sub 12 ani.
  • Consultati medicul stomatolog daca sunteti insarcinata sau alaptati.
  • Benzile Crest nu trateaza nicio afectiune si nu tine locul detartrajului sau a periajului.
  • Nu mancati in timp ce purtati benzile Crest.
  • Nu purtati plasturii in timpul somnului.
  • Crest Whitestrips nu albesc dintii pusi, lucrari dentare sau din compozit.
  • Nu purtati plasturii daca aveti aparat dentar.

Ingrediente

PVP, PEG-8, Water, Hydrogen Peroxide, Acrylates Copolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Saccharin

×
×
×
×
×
×
×