Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Intrebari Frecvente

Care sunt beneficiile folosirii Crest 3D Whitestrips?
Agentii de albire elimina petele de suprafata din interiorul smaltului, dezvaluind dinti mai stralucitori si mai albi in doar 3 zile.

Sunt periculoase pentru dinti sau pot deteriora smaltul?
Crest Whitestrips sunt perfect sigure pentru smalt si sunt aprobate de medicii stomatologi din Marea Britanie si SUA. Acestea contin acelasi ingredient de albire folosit de stomatologii cosmeticieni scumpi.

Cum functioneaza Crest 3D Whitestrips?
Crest Whitestrips sunt benzi flexibile concepute pentru a se potrivi confortabil dintilor de sus si de jos. Benzile sunt acoperite cu gel de albire si contin peroxid care functioneaza prin indepartarea petelor de sub smalt. Designul lor unic anti-alunecare asigura ca acestea rman in loc.

Cand voi vedea rezultatele?
Rezultatele complete sunt vazute in mod obisnuit dupa finalizarea tratamentului intreg, totusi multi oameni incep sa vada rezultate semnificative la jumatatea procesului de albire. Crest Whitestrips sunt cele mai bune produse de albire Crest, cu rezultate vizibile de obicei in doar 3 zile.

Cat dureaza efectul de albire?
Albirea dintilor dvs. va varia in timp, in functie de multi factori, inclusiv daca fumati, cat de des consumati bauturi intunecate, cum ar fi vin rosu, ceai, cafea sau cola. Rezultatele dureaza de obicei, oriunde de la 12 pana la 24 de luni.

Uneori vad pete albe pe dinti imediat dupa ce am scos benzile. Vor disparea? 
Acest lucru este perfect normal si nu dauneaza in niciun fel. Petele albe sunt temporare si, de obicei, dispar dupa cateva ore.

Benzile Crest imi vor afecta lucrarile dentare?
Crest Whitestrips nu va albi proteze, plombe, coroane sau lucrari dentare. Nu folositi daca purtati aparat dentar. Benzile vor albi doar dintii naturali.

Cat timp trebuie sa port Crest Whitestrips?
Pentru cele mai bune rezultate, Crest Whitestrips ar trebui purtate timpul specificat pe fiecare produs in parte.

×
×
×
×
×
×
×